Jag bockar och lyfter på hatten!

Bockjakt2015

Någon bock blev det inte för oss på premiären, varken hemma eller borta.

En Mickel blev det dock på ena av våra jaktmarker det senare passet. Jaktkamraten fällde den på kvällskvisten, jag hoppade till när skottet brann av. Tänkte för mig själv att det var bocken som föll men så var inte fallet. En liten predator mindre i iallafall.

Är med på en ny jaktmark också i år men är så pass ny där att jag valde att jaga på min gamla där jag känner till var djuren går. Ser fram emot att lära känna dom nya markerna bättre. Fått rapportering dock från dom ny kamraterna att det blev en hel del djur fällda. Grattis!

En härlig dag ändå kan man sammanfatta det med. Fint väder, en fantastisk morgon samt en fantastisk kväll. Får dock gratulera alla er där ute som lyckades idag och lyfter lite på hatten! Jag kommer att få fler  tillfällen denna vecka och hopas att jaktgudinannan är på min sida.

Dagens övningar består i att ladda ammunition så att jag står mig inför hösten. Imorgon blir det inskjutning av 308:an så att den är redo inför helgens björnjakt. Finns mycket att göra i jaktens tecken denna vecka!

Skitjakt!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>