Borta bra men hemma bäst! – Bockjackt Anno 2015

bockmo2

Vad gör man när bockjakten nalkas och man ligger halvt i sängen med feber och ont i halsen? Suget att åka till en av jaktmarkerna är just nu inte överdrivet stort. Samtidigt har man barn hemma som behöver sin morgonsömn.

Jo man röjer en skjutgata och en plätt på ängen hemmavid. Transporten blir ju inte speciellt lång, blir bara att krypa ut och mysa en stund på tomten.

Har haft mina ögon på en bock som har bebott min äng under hela våren och sommaren. Vi får väl se om han dyker upp i morgon eller om han har haft på känn vad som komma skall. Resten av vecka är semester tagen och ser fram emot många dagar av Jakt på bock, duva, och räv! Kanske en och annan grävling slinker med på köpet.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>