Inte lätt att vara hund i bland!

jackson-skadaGnyyl! Det är inte alltid lätt att vara hund! Igår fick jag stryk av en brun stor otäck BEST. Förnedrande! Så idag har jag legat på bordet och sovit hos otäcka hunddoktorer, varaner tror jag dom heter? När jag vaknat hade dom sytt mig i hela ansiktet och stoppat in grejer i det. Dessutom rakat mig, ser jätte löjlig ut. Förnedrande! Hörde att jag måste få medicin i massa dagar! Hört att medicin är otäckt, jag vill ha ben i stället. Vill inte ha på mig denna löjliga hatthalsduk heller, kan ju inte slicka mig!!!! Gnyyyl!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>