Den nakna sanningen om jaktutrustning!

gunsSom nybliven jägare finns det massa saker man måste skaffa sig och sen finns det massa saker man vill skaffa sig. Som tur är ingår jag i gruppen jägare som tycker det är roligt med prylar och tycker om att prova på olika typer av utrustning, allt från knivar till fyrhjulingar. Naturligtvis blir ju detta sjukt dyrt i längden och det får man väl se som den negativa sidan av jakten. Jag tillhör alltså gruppen som har en massa prylar på min att införskaffa, samt oftast inte har några pengar kvar i slutet av månaden.

Under den tid jag har aktivt jagat och införskaffat jaktprylar har jag varit extremt noggrann med att göra research på den utrustning jag köpt. Självklart har all material som inhandlats i slutändan varit en avvägning mellan pris, ballhet och kvalitet. Jag kommer nu att påbörja en serie av recensioner av denna utrustning jag har använt mig av en både kortare och länge tid. Man skulle kunna säga att detta kommer att bli en ganska utförlig fältteststudie av en bred grupp prylar användbara för natur och jakt.

Självklart finns det säkert massa åsikter därute som går stick i stäv med mina. Alltså får ni komma ihåg att detta är mina personliga erfarenheter och åsikter av dessa produkter. Jag har inte tagit hänsyn till vad andra tycker och har upplevt.

Jag kommer den närmaste tiden skriva och gå igenom allt i från knivar, gevär, kikare, avståndsmätare, laddutrustning, jaktkläder, ryggsäckar, väskor, lampor, kikarsikten, fyrhjulingar, jakttidningar, blandade små nyttigheter samt en bättre begagnad jakthund. Jag kommer att dela ut 0 – 10 slaktknivar till de olika produkterna som kommer att testas.

Så var beredd, en rykande färsk recension kommer start att finnas tillgänglig nära dig! Dessutom hoppas jag att jag inte behöva gå under jorden för att någon fundamentalistisk leverantör inte tycker om det jag skriver!

Lev väl och krama varandra i skogen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>