Jaktabstinens, ett evigt mörker!

Efter ett antal veckor i nya huset med allt stök och bök detta innebär börjar frustrationen efter mera jakt göra sig väldigt närvarande. Att under de få timmarna det är ljust ute varje vecka behöva välja med att ta hand om det nya huset eller får vara ute och jaga är frustrerande. Det är ju trots allt bara de få timmarna på helgen som detta är möjligt. Känner att jag är i starkt behov av att kunna få tillgång till att få kunna vaka gris! Det går i alla fall att göra i mörker.

Nu till helgen är det planerat för älgjakt lördag och söndag vilket skulle kunna ge mig lite tröst om det inte var så att jag inte kan ena dagen. Alltid är det något som händer och kommer i vägen. En sak som nu ligger högt på ”att göra” listan är att bygga en enkel men funktionsduglig hundgård åt Jackson. Har införskaffat ett litet isolerat hundhus med element som han ska få bo i. Nästa fråga är dock vad ska man använda för material för att bygga resten. Har surfat runt på internet för att hitta bra varianter men mest blivit mera förvirrad.

De beskrivningar som finns där ute är ju otaliga. Jag som är en total lekman inom detta område ser bara mer eller mindre obyggbara projekt. Är det någon som har något bra tipps på enkel hundgård där man inte behöver anlita värsta proffset för att sätt upp den?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>