Den sista örebroaren!

49DBAUF606J6F522_w670_h446_smMaxSize_rc10Color [A=255, R=255, G=255, B=255]AllSoft

Efter ett par veckors mindre skrivande kan jag äntligen få lite lugn och ro att sätta mig framför datorn igen. Nu är större delen av min flytt färdig och jag behöver inte längre se mig själv som en cityjägare. Tillbaka på landet igen, denna gång ännu mera på landet än tidigare till och med så mycket på landet att det inte går att få ADSL. Trotts det är det bara 15 minuter med bil till Örebro. Man kan ju fundera på hur det står till med den berömda svenska IT infrastrukturen.

Men nu är det ju trots allt ute i obygden man har hamnat. Min tomtgräns är gränsen till Nora från Örebro. Därav den sista örebroaren, allt står och faller med mig! Skönt är dock att ha en ordentligt stor tomt med lite äng och annat, ca 2ha. En lada att hänga ett och annat djur i, dessutom ett ordentligt stort hus där jag har plats att syssla med det jag vill utan att känna att saker och ting inte får plats. Så
nu är det bara att packa upp all laddutrustning och sätta igång att ladda igen :)

Får hoppas man kommer på plats och får lite tid till jakt igen snart. Nästa inplanerad event är Älgjakt om två helger. Nu har man ju dessutom plats för en frys till!

Vi hörs

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>