1 hund 2 fiskar och 3 katter

I det Lindellska huset har det hänt ganska mycket de senaste veckorna. Det började med att våran danska kisse blev mamma och födde tre små kisseungar under stor dramatik. Det jag då menar med stor dramatik är att hon födde dom och detta sågs ur våra och barnens ögon väldigt dramatiskt. Varken jag eller barnen hade varit med om något liknande förut!

katter1

Tripp, Trapp och Trull!

I tisdags var jag ute och fiskade efter jobbet och lyckades kroka två fina regnbågar. En av dessa var ovanligt aggressiv och gav mig en resa som jag kommer minnas med ett leende på läpparna en lång tid framöver :) Det är stunder som dessa som gör att man aldrig kan släppa fisket och alltid kommer återkomma med med flugspöt i handen till samma sjöar jagandes samma fiskar år efter år.

16fiskeFörsta!

17fiskeDen vilda!!! – Inte stor men arg!

Igår var det dock dags för ytterligare tillökning i familjen och vi åkte iväg för att hälsa den nya medlemmen välkommen. En 8 veckor gammal Vorstehhanne. Denna ursöta och äckligt goa lilla krabat kommer bli våran framtida jaktkamrat och trotjänare. Förhoppningsvis kommer han utvecklas till en förstklassig stående fågelhund som kommer följa oss i vått och torrt och bidra till många fantastiska ögonblick att minnas. Våran Puck föddes på Carnbrings kennel som för denna kull hade döpt alla valpar efter GB-glassar. Detta ledde till att våran nya familjemedlems namn blev ”Puck”

puck1Puck med vacker matte!

puck2Puck med lill- och storhusse

Idag var Puck med på en första liten utflykt där han mestadels vart medburen som den kunglighet han ser ut som. Vi hälsar förstås våran nya vän och livskamrat välkommen och hoppas du kommer trivas i våran familj samt njuta av våra äventyr tillsammans med oss!

Vi hörs!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>