Vixen – mitt nya förhållande!

Idag inledda ja mitt nya förhållande med en Vixen! Hon är smäcker elegant och har fantastiska kurvor. Vad jag har förstått har hon en fantastisk personlighet och hon är väldigt effektiv. Hon vet precis hur hon ska bete sig när man behandlar henne ömt och korrekt. Det är många som har erfarenhet av Vixen som säger att det är en fantastisk upplevelse och att man aldrig kommer vilja ha någon annan. Hoppas dom har rätt!

I kväll kommer oljan fram men sen blir det provskjut, ska låta henne bli lite hemmastadd först tillsammans med dom andra. Ser fram emot ett långvarigt förhållande med många fantastiska upplevelser i framtiden!

Vixen

Saco Vixen kaliber .222 med Leupold VX-2 3-9×50

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>