Vargen – en konspiration träder fram!

Idag blev jag diplomerad! Genomförde den interaktiva utbildningen skog och klövvilt vilket är en utbildning om skogsvård och vår kära konung ”Älgen”. Under denna utbildning började jag lägga ihop ett och annat. Plötsligt förstod jag att jag kommit på något stort och skrämmande.

Älgen käkar upp en vansinnigt stor mängd skog varje år, vi pratar miljoner och åter miljoner i värde för skogsindustrin. För ett antal år sedan hade skogsindustrin det ganska tufft samtidigt som älgstammen var större än någonsin, vi snackar 100 tusentals av dom. Men det fanns inga vargar! Plötsligt börjar det ”vandra” in varg som glufsar i sig älg på löpande band. Vips börjar det gå strålande för skogsindustrin.

En liten familj vargar slukar ca 120 feta trädsmaskande älgar per år! En älg smaskar i sig 5-6 kilo värdefulla skott och trädplantor per dag! Lägg ihop 1 + 1 = vem tjänar på detta?

Med andra ord vem vill bli av med älgen? jo, skogsindustrin! Hur blir man av med älgar? Man ser till att dom blir uppätna av vargar och skyddade av köpta politiker som gör allt för att freda vargen, smart!

Det går bättre för skogsindustrin än någonsin och vi har aldrig haft så mycket varg i våra skogar! Älgstammen minskar och någon stoppar pengar i sina fickor.

Vem det nu än är som skogsindustrin har lejt för att plantera ut dessa så kallade invandrande vargar kanske vi aldrig får reda på men sanningen har i alla fall äntligen kommit fram!

Genomför denna interaktiva utbildning och gör en egen bedömning!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>