Idag blev det skjuta av!

Idag bar det iväg till skjutbanan för invigning av Vixen och årspremiär med min .308:a (Carl Gustaf 3000). Hanna (frun) hade med sitt nyförvärv en Carl Gustaf 1900 cal .308:a och fick ihop skotten på ett mycket bättre sätt än vid invigningen häromdagen. Hon såg väldigt nöjd ut över sitt resultat så jag var tvungen att visa att jag inte var sämre.

Mitt första skyttepass med Vixen gick bättre än förväntat och jag måste säga att detta är en otroligt välskjutande bössa. Trots att jag skakade som ett asplöv lyckades jag skjuta mycket tätt så jag är övertygad om att vi kommer ha mycket trevligt tillsammans i framtiden. 308:an gjorde jobbet som den skulle och visade återigen vem som är skogens konung!

Nu är det bara att hitta något sätt att få fram tillräckligt med ammunition för att träna sig till fulländning, utan att bli ruinerad! Smarta tips välkomnas! Jag vet ju att om man laddar själv så är det ju mycket mera ekonomiskt, frågan är dock hur man lär sig utan att spränga både sig själv och gevär i bitar?

Vi Hörs!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>